Als student met drive en passie het beste uit jezelf halen?

| |

Inhousedag adviesbureau draaijer+partners voor Masterstudenten / net afgestudeerden aan een bouw-, vastgoed-, facilitaire,- of bedrijfskundige opleiding

Ben jij masterstudent of net afgestudeerd aan een bouw-, vastgoed-, facilitaire, of bedrijfskundige opleiding? Met drive en passie om het beste uit jezelf te willen halen? Kom dan naar de draaijer+partners Inhousedag om elkaar beter te leren kennen.

Samen met andere studenten ga je aan de slag met een uitdagende en interactieve case, lunch je met de adviseurs en opdrachtgevers. Daarnrijg je een WaardenManagement®Assessment met een persoonlijke uitleg, waarmee je een goed inzicht in je eigen drijfveren krijgt. Gedurende de dag word je bijgestaan door de adviseurs van draaijer+partners die jou en je team van feedback voorzien.

Programma

De dag zal plaatsvinden bij Jumbo Supermarkten in Veghel. Hierdoor krijg je de unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij draaijer+partners, maar ook de sfeer te proeven bij het ambitieuze en ondernemende familiebedrijf Jumbo. Om 20.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezellige en informele ‘netwerkborrel’, waar je je ervaringen kunt delen met de andere studenten, adviseurs en opdrachtgevers.

Aanmelden?

Stuur een korte motivatiebrief met je cv naar inhousedag@draaijerpartners.nl. Een videosollicitatie (maximaal 2 minuten) wordt ook zeer op prijs gesteld. Wie weet start jij op één van onze vestigingen in Utrecht of Groningen als één van onze nieuwe medewerkers of afstudeerders. Exclusiviteit is gewaarborgd: er zijn slechts vijftien plaatsen. De selectie vindt plaats op basis van jouw motivatie en cv.

De inschrijving sluit op 14 november 2014. Vóór 21 november 2014 hoor je of je uitgenodigd wordt.