Balance nieuwe deelnemer PPS Netwerk Nederland

| | |

Balance Project Solutions heeft zich als nieuwe deelnemer aangesloten bij PPS Netwerk Nederland. Balance is een organisatie die opdrachtgevers helpt projecten te realiseren in de…

Balance Project Solutions heeft zich als nieuwe deelnemer aangesloten bij PPS Netwerk Nederland. Balance is een organisatie die opdrachtgevers helpt projecten te realiseren in de openbare ruimte. Zij doen dat voor opdrachtgevers (o.a. centrale overheid en decentrale overheden) in de sectoren Energie, Infra, Water, en Bouw- en gebiedsontwikkeling. Opgaven worden vanuit een integraal perspectief benaderd voor een zo duurzaam mogelijk resultaat. Balance Project Solutions is niet alleen gespecialiseerd in projectmanagement maar richt zich ook op contractmanagement, omgevingsmanagement en asset management.

Innovatie is momenteel belangrijker dan ooit. Als gevolg hiervan liggen er uitdagingen én kansen in zowel het publieke als private domein: bijvoorbeeld rond de veranderde verhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, rond aanbestedingen en op het vlak van projectbeheersing. Balance biedt hiervoor praktische oplossingen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een overzicht van de deelnemers van PPS Netwerk Nederland.