BAM realiseert zwembad Leidschendam-Voorburg via DBM-contract

| | |

Het innovatieve aanbestedingstraject voor de nieuwbouw van zwembad De Fluit is inmiddels afgerond. Op woensdag 7 mei jl. ondertekenden wethouder Gregor Rensen en Henk Janssen,…

Het innovatieve aanbestedingstraject voor de nieuwbouw van zwembad De Fluit is inmiddels afgerond. Op woensdag 7 mei jl. ondertekenden wethouder Gregor Rensen en Henk Janssen, directeur BAM Utiliteitsbouw regio Zuidwest het DMB-contract voor de nieuwbouw van het zwembad De Fluit in Leidschendam.

BAM Utiliteitsbouw is met het ondertekenen van het DMB contract verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud de komende 30 jaar. Het voordeel van een PPS voor de opdrachtgever is dat vaak wordt gekozen om te investeren in duurzame maatregelen zoals isolatie en installaties met een hoog rendement om daarmee over de levensduur van het object te besparen op energie en onderhoud.

Ontwerp en bouw
BAM gaat nu verder met het uitwerken van het schetsontwerp voor de bouw. Later in 2014 is er nog een presentatie van het definitieve ontwerp en begin 2015 start de bouw. Het nieuwe zwembad gaat begin 2016 open. Gebruikers van het binnenbad kunnen tijdens de nieuwbouw gewoon blijven zwemmen.

Toolkit PPS Light: inzichtelijk maken van PPS kansen voor zwembaden
Bent u als gemeente benieuwd naar de PPS potentie van uw nieuw te realiseren of te renoveren zwembad, vraagt u dan kosteloos en vrijblijvend de Toolkit PPS Light aan via info@ppsnetwerk.nl of neemt u contact op met PPS Netwerk Nederland via 030-6981988. We stemmen daarna met u af hoe we de workshop het beste vorm en inhoud kunnen geven.

PPS Netwerk Nederland, 8 mei 2014