BNG BANK Onderwijsdagen: ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed

| |

Na een succesvolle eerste onderwijsdag, organiseert BNG Bank in samenwerking met Schooldomein twee additionele bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed. Doel van deze onderwijsdagen…

Na een succesvolle eerste onderwijsdag, organiseert BNG Bank in samenwerking met Schooldomein twee additionele bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed. Doel van deze onderwijsdagen is om scholen (PO/VO) als belangrijk onderdeel van de publieke sector te informeren over de diverse mogelijkheden om investeringen in onderwijsvastgoed te financieren.

Programma

Sibo Arbeek, ICS adviseurs, zal eerst plenair een overzicht geven van de huidige sectorontwikkelingen en de uitdagingen waar de sector voor staat. Vervolgens worden vier verschillende mogelijkheden voor het realiseren van nieuw onderwijsvastgoed toegelicht. Daarna kunt u bij de verschillende initiatieven aan tafel voor nadere informatie en discussie.

  1. Ontzorgingsconcept Bewust Investeren, Bart Hoevers
  2. Ontzorgingsconcept Huren als Eigenaar, Donald van der Veen – SMV
  3. Financiering van een school onder borgstelling door de gemeente, Marc Braaksma – Sweco
  4. Financiering van duurzame integrale huisvestingsplannen – Caspar Boendermaker, BNG Bank

Zie hier het complete programma 

Voor wie?

De doelgroep betreft schoolbesturen PO/VO en ambtenaren/ bestuurders van gemeenten (verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting).

Data en locaties

  • Donderdag 17 oktober 2019, 12- 16 uur: Noorderpoortcollege, Groningen
  • Donderdag 21 november 2019, 12.00 – 16.00 uur: De Fliert, Twello

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een van de onderwijsdagen op de website van BNG Bank: www.bngbank.nl/onderwijsdagen

Contact

Voor vragen kunt u zich wenden tot Derk Jan Postema (derk-jan.postema@bngbank.nl) of Jeffrey Nijhuis (jeffrey.nijhuis@bngbank.nl) bij BNG Bank, 070 3750 750.

Meer informatie en details lees je hier.