Building for Tomorrow sluit zich aan als deelnemer

| |

“Onze ervaring is dat op de traditionele planmatige manier projecten realiseren -met de beperkte budgetten- niet zonder meer leidt tot het realiseren van ambities.”

Building for Tomorrow sluit zich als nieuwe deelnemer aan bij BouwregieNetwerk Nederland. Building for Tomorrow is een succesvol en onafhankelijk adviesbureau voor huisvestingadvies en bouwprojectmanagement. Mira Wennekes, directeur: “Wat wij graag doen is inspirerende en duurzame huisvesting realiseren, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen blijven richten op hun primaire activiteiten die zij met hun nieuwe of aangepaste huisvesting beter en succesvoller kunnen uitvoeren.”

Building for Tomorrow merkt dat in de huidige tijdgeest opdrachtgevers wel graag hun huisvestingsplannen realiseren, maar vaak kampen met kleinere budgetten en daarom hun ambities soms indammen. Wennekes: “Onze ervaring is dat op de traditionele planmatige manier projecten realiseren -met de beperkte budgetten- niet zonder meer leidt tot het realiseren van ambities. Dit kan leiden tot teleurstellende resultaten. Daarom hebben wij een vernieuwende aanpak ontwikkeld, waardoor we met (extra) inzet op het juiste moment een beter resultaat behalen en hiermee ook kostenreductie.”

De expertise van Building for Tomorrow ligt met name op het gebied van kantoorinnovatie (Het Nieuwe Werken), onderwijs, overheidsgebouwen en strategische advisering in het bestuurlijk politieke domein.

“We werken momenteel als adviseur en programma- of procesmanager onder meer aan verschillende onderwijsprojecten voor ROC’s,” vertelt Wennekes, “Zowel ter realisatie van nieuwbouw als herinrichtingsopgaven, overheidsprojecten voor Rijksvastgoedbedrijf (nieuwbouw en herontwikkeling) en meerdere opdrachten voor de Nationale Politie.”

Diensten: projectmanagement en onderzoeks- en advieswerkzaamheden gericht op vastgoed- en huisvestingsvraagstukken vanaf de initiatieffase van projecten tot oplevering en nazorg. Expertise omvat strategievorming, visie- en conceptontwikkeling, Het Nieuwe Werken, haalbaarheidsonderzoek, opstellen van vlekkenplannen, Programma’s van Eisen (PVE’s), voeren van (Europese) aanbestedingen en het projectmatig realiseren van uiteenlopende integrale projecten. Zowel voor nieuwbouw als renovatie/herontwikkeling.

BouwregieNetwerk Nederland, 17 juli 2014