Caroline Weebers uitgeroepen tot Brabantse Vastgoedvrouw 2017

| | |

Caroline Weebers van het Eindhovense bureau Weebers Vastgoed Advocaten is uitgeroepen tot Brabantse Vastgoedvrouw van 2017. Zij werkt als juriste in de sectoren Vastgoed en…

Caroline Weebers van het Eindhovense bureau Weebers Vastgoed Advocaten is uitgeroepen tot Brabantse Vastgoedvrouw van 2017. Zij werkt als juriste vooral in de sector Vastgoed. Bij gebiedsontwikkelingen is ze vaak verantwoordelijk voor het opstellen van overeenkomsten. Het kantoor is werkzaam voor het bedrijfsleven, de (semi) overheid en (institutionele) beleggers om tot optimalisatie te komen, zowel voor wat betreft eventueel benodigde planologische besluitvorming als ten aanzien van overige omgevingsrechtelijke aspecten.

De verkiezing werd georganiseerd door het Vastgoedjournaal ter gelegenheid van de Brabantse Vastgoeddag. 3600 kiezers stemden op 112 genomineerden. Danielle van de Ven van bouwbedrijf Van Wijnen Zuid werd 2e. Dat bedrijf bouwde onder meer in Eindhoven aan het Augustinianum en het hoofdgebouw van de TUe. Bij de mannen won de Bredase projectontwikkelaar René Maas.

Onderzoek: Alliantie-model voor nieuwe herontwikkelingsopgaven

PPS Netwerk Nederland onderzoekt op dit moment i.s.m. advocatenkantoor Weebers Vastgoed Advocaten hoe gemeenten hun ambities en ruimtelijke doelstellingen kunnen omzetten in succesvolle herontwikkelingsopgaven, hoe Commerciële Allianties (waarin marktpartijen zoals beleggers en ontwikkelaars onderling met elkaar samenwerken) partnerships aangaan met overheden om dit zo efficiënt en duurzaam mogelijk te organiseren en welke rol dit vraagt van opdrachtgevers.

Het onderzoek geeft u inzicht in o.a.:
– Het inrichten van de eigen organisatie voor het maken van een goede start
– Hoe worden Commerciële Allianties tussen marktpartijen vormgegeven
– Hoe wordt de samenwerking tussen overheden en Commerciële Allianties vormgegeven
– De instrumenten die kunnen worden ingezet voor het succesvol realiseren van herontwikkelingsopgaven

Wilt u op de hoogte worden gesteld van dit onderzoek, stuurt u dan een email naar laura.vellekoop@ppsnetwerk.nl o.v.v. Onderzoek Allianties & Herontwikkelingsopgaven

PPS Netwerk Nederland, 18 januari 2018