Cofely Nederland gaat vanaf heden verder als ENGIE Services

| |

Vanaf 21 maart gaat Cofely Nederland verder onder de naam ENGIE Services. De naamsverandering komt voort uit het groeimodel van moederbedrijf ENGIE, dat is gebaseerd…

Vanaf 21 maart gaat Cofely Nederland verder onder de naam ENGIE Services. De naamsverandering komt voort uit het groeimodel van moederbedrijf ENGIE, dat is gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Op deze wijze wil ENGIE inspelen op duurzame energiebehoeften, klimaatveranderingen tegengaan en optimaal gebruik maken van beschikbare resources.

Han Blokland, voorheen CEO van Cofely Nederland, is benoemd tot CEO van ENGIE Nederland en vanuit die positive verantwoordelijk voor zowel ENGIE Services als ENGIE Energie. ‘De waarde van innovatieve, technische en integrale oplossingen voor de overgang naar duurzame energie is enorm. Door de kracht van ENGIE Services met ENGIE Energie te verbinden, ontstaat een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. Hierdoor kunnen wij klanten nog breder bedienen en als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie,’ aldus Blokland.

ENGIE Services is deelnemer van ESCoNetwerk. Klik hier voor een totaaloverzicht van de deelnemers van ESCoNetwerk.nl

ESCoNetwerk.nl, 21 maart 2016