Community of Practice met 10 gemeenten

| |

Wist u dat ESCoNetwerk een Community of Practice heeft rondom het thema ‘verduurzamen gemeentelijk/maatschappelijk vastgoed’? Met ongeveer 10 grote en middelgrote gemeenten wordt ingezoomd op…

Wist u dat ESCoNetwerk een Community of Practice heeft rondom het thema ‘verduurzamen gemeentelijk/maatschappelijk vastgoed’? Met ongeveer 10 grote en middelgrote gemeenten wordt ingezoomd op concrete aspecten rondom verduurzaming zoals: hoe bepaal je de scope, hoe richt in mijn eigen organisatie in, hoe bepaal ik wat de juiste samenwerkingsvorm is (helemaal ESCo of toch anders?), hoe financier ik anders, hoe creëer ik schaal en verlaag ik daarmee transactiekosten, etc. Naast de gezamenlijke behandeling van deze thema’s, wordt ook actief documentatie tot zelfs mankracht uitgewisseld.

ESCoNetwerk.nl, 15 november 2016