De complete meerwaarde van verduurzaming: Garanties over besparing, onderhoud én comfort

| |

Energiekosten laten dalen, terwijl het comfortniveau, de gebruikerstevredenheid en de arbeidsproductiviteit aanzienlijk stijgen. Dit klink misschien te mooi om waar te zijn, maar het tegendeel…

Energiekosten laten dalen, terwijl het comfortniveau, de gebruikerstevredenheid en de arbeidsproductiviteit aanzienlijk stijgen. Dit klink misschien te mooi om waar te zijn, maar het tegendeel wordt al in veel projecten bewezen. Met een energieprestatiecontract kunt u ervoor zorgen dat u als opdrachtgever garanties krijgt op energiebesparing, onderhoud én comfort. U bespaart dus niet alleen op energiekosten, maar kunt op vele andere terreinen winst maken. Wat is voor u de volledige waarde van verduurzaming en hoe mobiliseert u het maximale potentieel van uw vastgoed? Daarover organiseert ESCoNetwerk.nl op 5 november een praktijkseminar. Klik hier voor meer informatie en het programma.

Datum: donderdag 5 november 2015
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Programma: klik hier
Locatie: VU Amsterdam (Hoofdgebouw, Agoracomplex)
Doelgroep: (publieke en private) gebouwbeheerders, -gebruikers en -eigenaren, beleggers, financiers, projectontwikkelaars en deelnemers ESCoNetwerk.nl
Kosten: dit seminar is gratis voor de doelgroep
Aanmelden: klik hier

“Het effect van de energietransitie op de arbeidsproductiviteit/gezondheid meenemen geeft razendsnel een positieve businesscase. Komt dat zien!” (Harry Sterk, directeur ESCoNetwerk.nl)

“De huidige markt vraagt om nieuwe verdienmodellen voor ‘gezonde gebouwen’. Niet alleen gericht op techniek, maar ook op betere juridische modellen voor eigenaren en eindgebruikers.” (Alexandra Boot, eigenaar & managing partner Boot Advocaten)

“Duurzaamheid gaat evenveel over mensen als over milieu. Het wordt tijd dat de vastgoedwereld inziet dat de businesscase People+Planet=Profit is. Een gemiste kans om niet drie vliegen in 1 klap te vangen. Zie gebouwen als middel voor menselijk welzijn, comfort en productiviteit.” (Lara Muller, directeur Blue Building Institute & docent MVO-strategie aan Nyenrode)