De Smaken van Samenwerken – Het Diner 2024

Hét exclusieve netwerk- en kennisdelingsdiner voor projectprofessionals in de bouw en ICT.

Neem deel aan hét exclusieve netwerk- en kennisdelingsevenement, speciaal ontworpen voor projectprofessionals in de bouw en ICT. Verrijk je expertise, leg waardevolle verbindingen en blijf vooroplopen in de innovatie op het snijvlak van ICT en bouw. Mis deze unieke kans niet om in contact te komen met industrieleiders, inzichten uit te wisselen en samen de toekomst van projectmanagement in de gebouwde omgeving vorm te geven.

Thema 2024: Verduurzaming staat bij alle partijen hoog op de prioriteitenlijst, het gaat als een satéprikker dwars door alle beleiddossiers. Zo hebben wij bijvoorbeeld hiervoor eerder vier verschillende thematafels moeten organiseren vanwege de hoge animo hiervoor.

Samengevat: De realiteit begint de noodzakelijkheid in te halen. Deze wijst steeds meer uit dat partijen vastlopen omdat er onder de huidige condities minder kan worden gerealiseerd dan eerder werd gedacht. Want: er is een tekort aan materialen en mensen, prijzen van (bouw)materialen stijgend ongeremd, opties aan alternatieve duurzame energiebronnen zijn beperkt, bewustwording over de noodzaak voor deze transitie is onder bepaalde groepen minimaal, er is sprake van energiearmoede en ontoereikende capaciteit voor teruglevering van opgewekte energie, etc.

Dat creëert een enorme wig in dit dossier. Hoe zien jullie als projecteperts die markt zich ontwikkelen en wat betekent dat voor ons als sector? Wat zijn de lessons learned positief én negatief om aldus ook daarvan te kunnen leren? En wat zien we als potentiële oplossingsrichting?

Programma

  • Welkom en introductie
  • Inspiratiesprekers uit de industie en wetenschap aan het woord
  • Tafelgesprek: met alle aanwezigen
  • Oogst: Uit de pitches en het tafelgesprek destilleren we de vervolgstappen

Praktisch

  • Datum: 5 november 2024
  • Tijd: 16.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur)
  • Locatie: Omgeving Utrecht
  • Deelname: Kosteloos voor leden, niet leden betalen een kostprijs van EUR 295 (excl. BTW)
  • Doelgroep: Projectmanagers, projectdirecteuren, professionals uit de publieke sector betrokken bij projectuitvoering.

Aanmelden 

Deelnamevoorwaarden/Besloten event: om de interactie en diverseit van deelnemers te waarborgen is dit diner besloten. Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun projectachtergrond en rol binnen projecten (OG, ON, adviseur, functie).

Wenst u in aanmerking te komen voor de selectie en deelname aan dit diner? Stuur s.v.p. een e-mail aan secretariaat@samenwerk.ing of meld u aan via dit formulier >>