Doe mee! HACKATON ‘Nieuwe Modellen voor de Nieuwe Economie’ – 10 mei 2017 Nyenrode Universiteit

| | |

‘Economie 4.0’: iedereen heeft het erover, want de wereld staat niet stil. De omzet in de bouw is misschien bijna weer op het niveau van voor…

‘Economie 4.0’: iedereen heeft het erover, want de wereld staat niet stil. De omzet in de bouw is misschien bijna weer op het niveau van voor de crisis, maar als het gaat om verhoudingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, is er sprake van een totaal nieuw speelveld. Met idem begrippen en uitdagingen.

We hebben het bijvoorbeeld allemaal over samenwerken, integrale diensten en prestatiecontracten en die vragen om andere rol- en risicoverdelingen. Hoe verhoudt dat zich tot de huidige opleving in de economie? ‘Hoera, de goede oude tijd komt terug?’ Of schieten we ons in de voet door terug te vallen op de oude manier van zaken doen en worden we als bouwers en installateurs de banken van de toekomst, wiens businessmodel en rol gaat opdrogen? Waar ligt het optimum, met op korte termijn het plukken van laaghangend fruit en het creëren van vet op de botten, maar tegelijkertijd onszelf klaarstomen voor de toekomst? 

In de LinkedIn-groepen van PPS Netwerk Nederland en ESCoNetwerk.nl hebben zich inmiddels ruim 6000 professionals verzameld die dagelijks te maken hebben met deze nieuwe realiteit. Deze professionals hebben allemaal hun eigen meningen en goede ideeën. Wij nodigen hen en andere (young) professionals uit om op 10 mei 2017 hun vinger op te steken, mee te discussiëren en oplossingen aan te dragen voor de belangrijkste opgaven van de nieuwe economie.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelding.

PPS Netwerk Nederland, 5 april 2017