Geef uw workshopvoorkeuren door voor de Praktijkdag 2016!

| |

De Praktijkdag 2016 begint zoals ieder jaar met een plenair ochtendprogramma, waarin opdrachtgevers en opdrachtnemers hun visies delen op het thema ‘leidinggeven aan samenwerken’. In…

De Praktijkdag 2016 begint zoals ieder jaar met een plenair ochtendprogramma, waarin opdrachtgevers en opdrachtnemers hun visies delen op het thema ‘leidinggeven aan samenwerken’. Niet alleen de plenaire sprekers komen aan het woord, maar ook het publiek mag zich actief mengen in de discussie, dankzij het systeem van BuzzMaster, waardoor uw smartphone een stemkastje wordt.

In de middag wordt weer keuze geboden uit tientallen workshops, waar zal worden ingegaan op diverse ESCo/PPS-praktijkcases en thema’s die daarmee samenhangen. Vanaf heden kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven. Wij raden u aan om dat z.s.m. te doen, want dan is de kans het grootst dat u aan al uw keuzes kunt deelnemen.

Een definitief overzicht van de workshops treft u op deze pagina. Bent u al aangemeld voor de Praktijkdag? Dan ontvangt u van ons per mail een digitaal aanmeldformulier voor de workshops, waarop u uw voorkeuren kunt doorgeven.

Bent u nog niet aangemeld voor de Praktijkdag? Dan kunt u zich nog aanmelden via deze pagina]. We werken momenteel met een wachtlijst, maar als er een plekje vrij komt, dan hoort u dat z.s.m. van ons!