Landelijk onderhoudscontract Carmelcollege en Strukton Worksphere

| |

Stichting Carmelcollege en Strukton Worksphere tekenden een onderhoudsprestatiecontract voor meer dan 50 scholen. Connectiviteit van informatiesystemen, samenwerking, duurzaamheid en kostenreductie zijn de uitgangspunten van dit…

Stichting Carmelcollege en Strukton Worksphere tekenden een onderhoudsprestatiecontract voor meer dan 50 scholen. Connectiviteit van informatiesystemen, samenwerking, duurzaamheid en kostenreductie zijn de uitgangspunten van dit prestatiecontract, waardoor Stichting Carmelcollege haar huisvestingsambities kan waarmaken.

De komende drie jaren zal Strukton Worksphere het elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud aan de gebouwgebonden installaties uitvoeren. Bovendien verzorgt de ESCo het storingen- en klachtenonderhoud; door het gehele land, op meer dan tweederde van alle schoollocaties van Stichting Carmelcollege. Hiertoe hebben beide partijen een prestatiecontract ondertekend.

In een dergelijk contract komt de verantwoordelijkheid voor de prestaties van de installaties bij de opdrachtnemer te liggen. Op die manier wordt er een directe koppeling gelegd tussen de systemen van beide organisaties en vindt conditiegestuurd onderhoud plaats.

Integrale bijdrage aan comfortabele, gezonde en duurzame onderwijsomgeving
Stichting Carmelcollege heeft op deze manier een partner in de hand genomen die integraal kan bijdragen aan het behalen van de huisvestingsambities van de verschillende locaties in het land. Ruim 38.000 leerlingen en hun 4.300 medewerkers op meer dan 50 onderwijslocaties verdienen immers een comfortabele, gezonde en duurzame onderwijsomgeving.

Tijdens de realisatie zal het onderwijsproces zo min mogelijk worden verstoord.

ESCoNetwerk.nl, 20 maart 2017