Masterclass: Samenwerken Zoals Bedoeld

| |

Het aantal prestatiecontracten in Nederland is groeiende. ESCo-voorbeelden laten zien dat er met zo’n partnership veel meer bereikt kan worden dan individueel het geval is. Hoe…

Hoe vertrouwen organiseren tussen organisaties in partnerships voor verduurzaming?

Het aantal prestatiecontracten in Nederland is groeiende. ESCo-voorbeelden laten zien dat er met zo’n partnership veel meer bereikt kan worden dan individueel het geval is. Hoe komt u erachter welke vorm van samenwerken en contracteren past bij uw opgave(n)?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ESCoNetwerk.nl organiseren samen op woensdag 28 september 2016 de Masterclass ‘Samenwerken zoals bedoeld is’, waarin we u inzicht geven hoe u een samenwerkingsverband creëert dat uw opgave(s) aankan. De (gratis) masterclass is bedoeld voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers die in duurzame partnerships (gaan) samenwerken. RVO zet haar deuren open in Utrecht voor deze bijeenkomst, die onderdeel is van de Dutch Green Building Week (DGBW).

Klik hier voor meer informatie, het programma en aanmelding voor de gratis Masterclass ‘Samenwerken Zoals Bedoeld Is’.
!! Let op: U dient zich vooraf aan te melden via PLEIO, het platform voor en door de overheid.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert nog veel meer bijeenkomsten tijdens de Dutch Green Building Week. Bent u nieuwsgierig naar het programma van RVO? Neem dan een kijkje op deze pagina.

ESCoNetwerk.nl, 29 augustus 2016