Nieuwe opleidingen voor professionals rondom het thema ‘samenwerken’

| |

Vanuit de Academie Voor Samenwerking worden in november weer een drietal opleidingen/24-uurssessies rondom het thema ‘samenwerken’ georganiseerd. Omdat er met kleine groepen wordt gewerkt (voor…

Vanuit de Academie Voor Samenwerking worden in november weer een drietal opleidingen/24-uurssessies rondom het thema ‘samenwerken’ georganiseerd. Omdat er met kleine groepen wordt gewerkt (voor maximale interactie) geldt er ‘first-come-first-served’.

  • 3 – 4 november 2016: Grip op (nieuwe) risico’s bij publiek-private samenwerking en andere vormen van partnerships. Klik hier voor programma en meer informatie.
    Vormen van Publiek-Private Samenwerking (PPS) alsmede andere samenwerkingsverbanden raken steeds meer in zwang. Partijen realiseren zich dat projecten tegenwoordig anders en beter kunnen (moeten?) worden vormgegeven. Wat hierbij echter vaak niet goed gaat, is dat ‘oud risicomanagement’ op deze nieuwe wijze van samenwerking wordt toegepast met grote schade tot gevolg.
  • 14 – 15 november 2016: Overwinnen van interpretatieverschillen in samenwerkingstrajecten tussen organisaties. Klik hier voor meer informatie en programma.
    De ‘ingewikkeldheid’ van Publiek Private Samenwerking zit ‘m vooral in onverwachte/nieuwe omstandigheden die zich voordoen en waarin contracten e.d. onvoldoende in hebben (kunnen) voorzien. Daarom is de 24-uurs opleiding ‘Overwinnen van interpretatieverschillen in samenwerkingstrajecten tussen organisaties’ ontwikkeld. Hierin krijgt u een praktisch handelings-repertoire aangereikt waarmee u meteen uw projecten, die met deze issues te maken hebben, robuuster kunt tackelen.
  • 17 + 29 november 2016: Integrale samenwerking in beheer en onderhoud. Klik hier voor meer informatie en het programma.
    Opdrachtgevers en opdrachtnemers beseffen steeds meer dat een ‘fris’ gebouw en een goede inrichting positieve invloed hebben op de werksfeer, arbeidsproductiviteit en de beleving van medewerkers en klanten. Tegelijkertijd is er minder budget beschikbaar, een groter takenpakket en staat duurzaamheid hoog op de agenda. De vraag is hoe ga je dit als opdrachtgever samen met je leveranciers het beste organiseren? Met deze 2-daagse opleiding krijgt u een praktisch handelings-repertoire aangereikt waarmee u morgen uw beheer & onderhoud en gebouwmanagement nog beter kunt gaan inrichten.

ESCoNetwerk.nl, 11 oktober 2016