Petra Verspui, directeur Financiën en Inkoop gemeente Rotterdam spreekt op de PPS/ESCo Praktijkdag 2016

| | |

Het anders organiseren en inkopen (levensduurkostenbenadering, prestatiecontracten, andere financiering, etc.) speelt niet alleen bij de Rijksoverheid met DBFMO projecten maar ook bij meer en meer…

Het anders organiseren en inkopen (levensduurkostenbenadering, prestatiecontracten, andere financiering, etc.) speelt niet alleen bij de Rijksoverheid met DBFMO projecten maar ook bij meer en meer gemeenten. Daar zien wij doorgaans geen ’zware’ PPS-en of ESCo’s maar lichtere varianten van partnerships met de markt.

Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de rijksoverheid en provincies, gaat Petra een een doen over hoe de gemeente Rotterdam in deze nieuwe wereld van projectrealisatie zit en wat zij verwacht van opdrachtnemers. Paul Laseur van BNR radio is de host en u kunt meedoen met uw mobiele telefoon. Dan moet u er natuurlijk wel bij zijn! Meld u (voor de meeste partijen) dus snel gratis aan via deze link want het evenement raakt altijd uitgeboekt.

De PPS/ESCo praktijkdag (7 december 2016, Kromhout Kazerne Utrecht) is dé plaats waar opdrachtgevers en -nemers elkaar elk jaar ontmoeten en de laatste ervaringen en standpunten uitwisselen over prestatiecontracten o.a. in talloze speed-date sessies met praktijkdeskundigen uit zowel de aanbod als de vraagkant. Kijk hier voor het programma.

PPS Netwerk Nederland, 4 november 2016