PPS/ESCo Praktijkdag 2016: Het aftellen is begonnen

| |

Duurzaamheid is geen kwestie van een ‘paar zonnepanelen’, maar gaat over beter en slimmer organiseren van uw kerntaken, uw vastgoed en dus uw gehele vastgoedorganisatie.…

Duurzaamheid is geen kwestie van een ‘paar zonnepanelen’, maar gaat over beter en slimmer organiseren van uw kerntaken, uw vastgoed en dus uw gehele vastgoedorganisatie. Het aantal prestatiecontracten in Nederland is daardoor groeiende, want elke (verduurzamings-)opgave vraagt om samenwerken. Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen simpelweg niet meer alleen alle taken uitvoeren en alle risico’s nemen, doordat ontwikkelingen sneller gaan dan ooit. Partijen zijn momenteel druk bezig in deze nieuwe samenwerkingen de juiste balans te vinden. De sleutel tot succes? Die zit in het goed organiseren van die samenwerking en het ‘organiseren van vertrouwen’ ‘tussen betrokken partners. Om dit te bereiken dienen opdrachtgevers en opdrachtnemers op de juiste wijze leiding te geven aan partnerships. Over hoe men dat aanpakt, wordt woensdag 7 december gesproken met de meer dan 200 professionals (waarvan 50% publiek en 50% privaat) op de uitgeboekte PPS/ESCo Praktijkdag.

Wij treffen op dit moment de laatste voorbereidingen, zodat de Praktijkdag ook dit jaar weer een inspirerende, leerzame en leuke dag gaat worden, met de nieuwste visies, inzichten en ontwikkelingen voor en door professionals op het gebied van PPS, ESCo, en dus prestatiecontracten, langjarige partnerships, integrale oplossingen, andere financiering en alles wat daarbij komt kijken.

Voor meer informatie over het programma klikt u hier. Een overzicht van de workshops is hier te vinden en inschrijven kan via deze pagina (Let op: u komt op een wachtlijst, maar hoort binnen 24 uur of we uw verzoek kunnen honoreren)

Heeft u vragen? Bel ons dan op 030-3039761 of mail ons via info@esconetwerk.nl.