PPS Netwerk KopGroep Best Value: Ruim 30 zorginstellingen met huisvestingsopgaven in Best Value-traject

| | |

Afgelopen jaar heeft PPS Netwerk Nederland met deelnemers waaronder Het NIC en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn de Kopgroep Best Value opgericht. De KopGroep Best…

Afgelopen jaar heeft PPS Netwerk Nederland met deelnemers waaronder Het NIC en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn de Kopgroep Best Value opgericht. De KopGroep Best Value is een informele, transparante werkgroep en toegankelijk voor geïnteresseerde zorginstellingen. Hoe doel is het uitwisselen van kennis en ervaring, het behandelen van ‘best practices’ en waar nodig is het bieden van opstarthulp. Inmiddels hebben ruim 30 zorginstellingen zich aangesloten die benieuwd zijn naar de Best Value methodiek voor eigen opgaven.

Aangesloten zorginstellingen zijn o.a. Antes Groep, Altrecht, Argos Zorggroep, Amerpoort, Stichting Odion, Stichting Zuidwester, Stichting LOC, Stichting de Wever, Stichting Pleyade, Koninklijke Kentalis, Omring, Woonzorgcentra Haaglanden…..

Bent u als zorginstelling of andere regionale opdrachtgever geïnteresseerd in de KopGroep Best Value en wilt u ook de (on)mogelijkheden en kansen verkennen van eigen opgaven, stuurt u dan een email naar info@ppsnetwerk.nl o.v.v. KopGroep Best Value.

PPS Netwerk Nederland, 1 maart 2016