PPS Netwerk Nederland organiseert innovatieve hackatons – Mediors, laat zien wie je bent en hoe je denkt!

| | |

In de hackaton worden mediors (25-35 jaar) in een dagdeel gevraagd actuele vraagstukken / cases op te lossen en te presenteren aan een expertpanel. De…

Formule en opzet PPS Netwerk NL Hackaton:

In de hackaton worden mediors (25-35 jaar) in een dagdeel gevraagd actuele vraagstukken / cases op te lossen en te presenteren aan een expertpanel. De mediors zijn afkomstig uit onze LinkedIn Community (met inmiddels 4234 leden). Het expertpanel bestaat uit vier deelnemers van PPS Netwerk NL en twee specialisten van Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast zijn maximaal 50 deelnemers (publiek en privaat) vanuit PPS Netwerk NL, ESCo Netwerk en Bouwregie Netwerk uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het doel van de hackaton is niet om de mediors publiekelijk te beoordelen maar ze vooral uit te dagen met vernieuwende inzichten te komen op actuele vraagstukken, de zaal bewust te maken van issues en kansen en aan te zetten tot verder nadenken en het nemen van stappen. Na afloop van de beoordeling vindt er een afsluitende discussie plaats met het publiek en een netwerk-borrel.

De eerste hackaton vindt plaats in de eerste week van maart 2017 op Nyenrode Business Universiteit. Meer informatie wordt z.s.m. bekendgemaakt.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden als medior, panellid of toeschouwer? Of wilt u een vraagstuk indienen? Via de aanmeld-button in deze link kunt u zich aanmelden en ook specifiek aangeven waarin u geïnteresseerd bent.