PPS Praktijkdag 2013 : Het grootste PPS evenement van het jaar – 11 december Kromhout Kazerne Utrecht

| | |

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. Ballast Nedam, PPSsupport, het Ministerie van Defensie en de Rijksgebouwendienst op 11 december 2013 de PPS Praktijkdag in de PPS…

De seminars van PPS Netwerk Nederland zijn gratis voor publieke partijen

Plenair ochtend programma: visie en ontwikkelingen
Interactief middagprogramma: delen van PPS ervaringen + opstarthulp

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. Ballast Nedam, PPSsupport, het Ministerie van Defensie en de Rijksgebouwendienst op 11 december 2013 de PPS Praktijkdag in de PPS Kromhoutkazerne in Utrecht.

Het programma bestaat uit twee delen:
– een plenair ochtenddeel met sprekers zoals Willem Vermeend (voorzitter PPS Netwerk Nederland), Onno van Veldhuizen (burgemeester gemeente Hoorn) en Han van der Hoorn (Principal Risk Manager PGGM) over visies en ontwikkelingen zoals de Nederlandse Investeringsinstelling (NII)
– een interactief, praktijkgericht deel in de middag met workshops en ‘spreekuren’
In het middaggedeelte kunt u op visite bij projectteams bestaande uit opdrachtgevers en opdrachtnemers die reeds ervaring hebben opgedaan met PPS-projecten. Dit lijkt ons een mooie manier om publieke partijen die een PPS aanpak overwegen laagdrempelig, uit de eerste hand te laten leren van praktijkervaringen van collega publieke partijen. We hebben momenteel ongeveer 30 projectteams bereid gevonden tijdens deze middag acte de présence te geven.

Bent u als publieke of private partij geïnteresseerd? Dan kunt u zich (voor)aanmelden door een email te sturen naar info@ppsnetwerk.nl o.v.v. PPS Praktijkdag 2013. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging en een inschrijfformulier voor de workshops/spreekuren.

De PPS Praktijkdag is gratis voor publieke partijen en deelnemers van PPS Netwerk Nederland

Let op! het aantal plaatsen is beperkt