Praktijkseminar DBM Stadhuis Tilburg: hoe organiseer ik als opdrachtgever een PPS? – 16 oktober Utrecht

| | |

PPS op decentraal niveau werkt niet anders dan PPS bij Rijksprojecten. Maar, het vereist wel maatwerk op onderdelen. Bijvoorbeeld ten aanzien van het efficiënt inrichten…

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. de gemeente Tilburg, Tenman en BNG Bank op woensdag 16 oktober bij Accommodatie Domstad (nabij Utrecht CS) een praktijkseminar over de voorwaarden van een goede businesscase en hoe ik dat als opdrachtgever organiseer. Vragen die tijdens het seminar worden beantwoord zijn: welke vorm van PPS is geschikt voor mijn project maar ook mijn organisatie? Passen de wensen en eisen binnen mijn budget? Het zijn met name de ‘knoppen’ van DBFMO (Design Build Finance Maintain and Operate) waarmee gespeeld kan worden. Stadskantoor Tilburg dat via een DBM-contract wordt gerealiseerd zal door betrokken praktijkexperts worden toegelicht.

Locatie: Accommodatie Domstad Utrecht (nabij Utrecht CS)
Datum: 16 oktober 2013
Tijd: 13.30-17.00
Sprekers: Eric de Vetten (projectleider gemeente Tilburg), Freya van der Kroef (Tenman) en Caspar Boendermaker (BNG Bank)

Aanmelding
Decentrale overheden en andere publieke instellingen kunnen zich gratis aanmelden door een email te sturen naar info@ppsnetwerk.nl. Vervolgens ontvangt u van o ns een bevestiging en het programma. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!