‘Save the Date’ PPS Conventie 2018 – 30 mei Rijnstraat 8 Den Haag

| | |

Op 30 mei as. organiseert PPS Netwerk Nederland ‘de PPS Conventie’ in het vernieuwde (PPS) Rijkskantoor aan de Rijnstraat te Den Haag waar nu o.a.…

Op 30 mei as. organiseert PPS Netwerk Nederland ‘de PPS Conventie’ in het vernieuwde (PPS) Rijkskantoor aan de Rijnstraat te Den Haag waar nu o.a. de Ministeries van Buitenlandse Zaken (BZ) en Infrastructuur en Waterstaat (IenW) zijn gehuisvest. Voorheen stond deze dag bekend als de ’PPS Praktijkdag’ die we op de Kromhout Kazerne in Utrecht inmiddels 6x hebben georganiseerd.

PPS is niet alleen maar DBFMO maar kent talloze toepassingen rond mobiliteit, smart cities, verduurzaming/energie, ICT. Onderwijs, Zorg, etc. De objecten/toepassingen zijn anders maar de samenwerkingsissues blijken steeds behoorlijk universeel te zijn. We gaan daarom hier nog meer op inzoomen: wat zijn de werkende principes achter PPS-en tussen publiek en privaat maar ook binnen private consortia en tussen diverse overheden?

Het programma bestaat uit een kort plenair gedeelte met daarna een Samenwerkingscarrousel (een mini-MBA op gebied van samenwerken) o.l.v. docenten van o.a. Nyenrode Universiteit. Na de lunch kunt u diverse workshops en praktijkseminars volgen.

Het evenement is bedoeld voor opdrachtgevers en opdrachtnemers die willen weten hoe in de nieuwe economie maatschappelijke vraagstukken (o.a. mobiliteit, gezondheidszorg, onderwijs, wonen en energietransities) kunnen worden vertaald in toekomstbestedingen opgaven. En willen weten waar de kansen en valkuilen liggen via (nieuwe) integrale vormen van samenwerking.

Klik hier voor voorlopige aanmelding. Het definitieve programma sturen wij u z.s.m. toe.

PPS Netwerk Nederland, 15 februari 2018