‘Smart Buildings: meer dan technologie’

|

Technologische  ontwikkelingen versnellen in alle industrieën en vertonen geen tekenen van afremming. Met de komst van slimme gebouwen c.q. Smart Buildings wordt ook de vastgoedsector met deze beweging…

Technologische  ontwikkelingen versnellen in alle industrieën en vertonen geen tekenen van afremming. Met de komst van slimme gebouwen c.q. Smart Buildings wordt ook de vastgoedsector met deze beweging geconfronteerd. AI, Sensoring, Big Data, Internet of Things  en vormen de hoekstenen van deze slimme gebouwenbeweging, met toepassingen en gebruik in alle klassen van onroerend goed.

Innovaties, ontwikkeld door laboratoria, start-ups en in pilotprojecten, veranderen in ‘rap tempo’ de manier waarop gebouweigenaren, financiers, (eind)gebruikers, facility managers en leveranciers kijken naar de toepassingen en het optimaal functioneren van gebouwen. Maar wat is eigenlijk een smart building, zijn de gadgets, Apps en sensoren de enige elementen die een gebouw ‘smart’ maken? Wat zijn de laatste en toekomstige ontwikkelingen? Wie zijn de stakeholders en wat is de toegevoegde voor alle partijen? Hoe benut kansen?

Tijdens de BouwRegieNetwerk meetup ‘Smart Buildings: meer dan technologie’ op 18 februari  2020 bij Microsoft Nederland op Schiphol we in op de nieuwe technologische ontwikkelingen en hun implicaties. U krijgt inzicht in wat smart buildings vergen van uw organisatie, de impact die het heeft op uw vastgoedstrategieën en risicoallocatie. We staan stil bij de strategische, operationele, technische en culturele implicaties van slimme gebouwen en bieden u ruimte om in contact te treden met praktijkexperts en organisaties voor de handvatten die u nodig heeft voor een succesvolle realisatie  van smart buildings. Kortom, u leert alles wat u moet weten over smart building van vooraanstaande keynote sprekers, case-studies van lokale en internationale organisaties in interactieve gesprekken gemodereerd door experts uit het werkveld.

Meer informatie over het programma en aanmelding