Strategie-sessie: Hoe duurzaam zorgvastgoed geld én gezondheid oplevert – 9 november ‘s Heeren Loo

| | |

De praktijk wijst uit dat energiezuinig en energie-neutraal zorgvastgoed, een verlaging van het ziekteverzuim bij werknemers en het vergroten van de gezondheid van cliënten oplevert.…

De praktijk wijst uit dat energiezuinig en energie-neutraal zorgvastgoed, een verlaging van het ziekteverzuim bij werknemers en het vergroten van de gezondheid van cliënten oplevert. Door het investeren in een duurzaam gebouw krijg je als zorginstelling deze ‘bijvangst’ er dus gratis bij. Maar hoe organiseer je als zorginstelling duurzaam zorgvastgoed via de route van Circulair Bouwen, wat zijn de bouwkosten t.o.v. traditionele bouw en is dit ook mogelijk in bestaande panden?

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. zorginstelling ‘s Heeren Loo en re-born bv op 9 november (14.00-17.00) bij ‘s Heeren Loo een strategie-sessie (gratis voor zorgbestuurders en directeuren huisvesting van zorginstellingen) waar we ingaan op hoe Circulair Bouwen in de praktijk werkt, wat het concreet oplevert en hoe u de juiste stappen kunt maken om de kansen voor uw eigen gebouw(en) te bepalen. Circulaire Bouwcasus ‘s Heeren Loo staat tijdens deze sessie centraal en wordt door de diverse actoren toegelicht. Daarnaast gaat u leren uit praktijkcasus ‘s Heeren Loo: wat waren de keuzes en afwegingen, wat werkte daar in het bijzonder goed en wat waren leer- en verbeterpunten?

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelding

PPS Netwerk Nederland, 28 september 2017