Strategiesessie: Van duurzaamheids-ambities naar toekomstbestendig onderwijs met praktijkcasus Driestar

| | |

Op 19 september 2017 leert u uit eerste hand van voorzitter Gert Bergacker (voorzitter College van Bestuur Driestar College Gouda) wat de keuzes en afwegingen…

Het onderwijs verandert snel. De huisvesting moet daarom zo goed mogelijk inspelen op de steeds veranderende behoeften van de gebruikers. Voor onderwijsinstellingen die toekomstbestendig willen transformeren/renoveren, is er vaak alleen nog ruimte voor flexibele en circulaire gebouwen. Wilt u weten hoe dit in de praktijk werkt en wat de financiële en ecologische winst van de circulaire route is voor uw eigen opgave? Komt u dan 19 september 2017 kijken bij het Driestar College in Gouda. U gaat leren wat de keuzes en afwegingen waren, wat daar in bijzonder goed werkte en wat waren leerpunten waren die de volgende keer beter kunnen. Daarnaast krijgt u een exclusieve rondleiding door het gebouw.

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. Driestar College Gouda, re-born bv en Het NIC op 19 september (14.00-17.00, Driestar College Gouda) een strategie-sessie waar we ingaan op de vraag hoe u als bestuurder of projectverantwoordelijke van een onderwijsinstelling of gemeente de juiste stappen kunt maken om de circulaire kansen voor uw gebouw(en) te bepalen. De bouwcasus Driestar College Gouda staat tijdens dit seminar centraal.

Na deze sessie heeft u antwoord op vragen als:
– Hoe werkt circulair bouwen in de praktijk?
– Hoe bepaal ik mijn eigen kansen?
– Hoe maak ik een inschatting van mijn financiële en ecologische winst?
– Hoe krijg ik investeerders en beleggers geïnteresseerd voor mijn project?

Deze strategie-sessie is gratis en bedoeld voor bestuurders en (project) directeuren huisvesting van onderwijsinstellingen en gemeenten. Let op! Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Klik hier voor het programma en aanmelding.

PPS Netwerk Nederland, 1 augustus 2017