Symposium ‘Hoe maak je Sterke Steden’ met Minister Stef Blok – 14 december 2016 Universiteit Nyenrode

| | |

Het afgelopen jaar heeft PPS Netwerk Nederland i.s.m Fakton onderzoek gedaan naar hoe woninginvesteringen in Nederlandse woonsteden kunnen worden versneld. Daarvoor hebben wij 18 gemeenten…

Het afgelopen jaar heeft PPS Netwerk Nederland i.s.m Fakton onderzoek gedaan naar hoe woninginvesteringen in Nederlandse woonsteden kunnen worden versneld. Daarvoor hebben wij 18 gemeenten en investeerders / beleggers geïnterviewd. Aanleiding van dit onderzoek is dat het woningaanbod nog onvoldoende lijkt aan te sluiten op de daadwerkelijke vraag. De belangrijkste resultaten van dit onderzoek hebben wij gebundeld in een publicatie waarvan het eerste exemplaar op 14 december a.s. op Universiteit Nyenrode in Breukelen wordt overhandigd aan Stef Blok, Minister voor Wonen en Rijksdienst.

Na de overhandiging vindt er een paneldiscussie plaats met:

– Raimond de Prez (Wethouder Gemeente Delft)
– Geert Ritsema (Wethouder Gemeente Arnhem)
– Gerdo van Grootheest (Wethouder Gemeente Maastricht)
– Tom Horn (Wethouder Gemeente Haarlemmermeer)
– Allard van Spaandonk (Directeur Bouwinvest)
– Jaap van der Bijl (Directeur Altera Vastgoed)

waar de panelleden d.m.v een pitch van 5 minuten ingaan op de vraag:

Welke concrete bijdrage kan ik als bestuurder / directeur leveren om de woninginvesteringen in steden versnellen en wat verwacht ik van mijn samenwerkingspartners om dit gezamenlijk te realiseren?

Het symposium vindt plaats op 14 december van 09.30-12.00 uur in het Koetshuis van Universiteit Nyenrode in aanwezigheid van ca 75 gemeenten en investeerders / beleggers.

Wethouders, directeuren en projectleiders Wonen en Ruimtelijke Ontwikkeling en investeerders/beleggers en deelnemers van PPS Netwerk Nederland kunnen zich gratis aanmelden. Inschrijvers vanuit andere segmenten betalen 295 euro (ex btw). Let op! er is een beperkt aantal plaatsen.

Klik hier voor het programma en aanmelding.

PPS Netwerk Nederland, 1 december 2016