Veranderende wet- en regelgeving in de zorg: belemmering of juist kans?

| |

Gratis zorgseminar in het Bartholomeus Gasthuis, het oudste gasthuis van Nederland.

Het Bartholomeus Gasthuis, gesitueerd in de binnenstad van Utrecht, is het oudste gasthuis van Nederland. Sinds haar oprichting zo’n 600 jaar geleden heeft het onafgebroken in het teken gestaan van de ouderenzorg. De veranderende wet- en regelgeving en nieuwe concepten voor de ouderenzorg maakten een ingrijpende renovatie van het complex noodzakelijk. Algemeen directeur en bestuurder Willy van Egdom zal tijdens het BouwregieNetwerk seminar op 11 juni spreken over de aanpassingen die de ontwikkelingen in de gezondheidszorg vragen van zorgaanbieders als het Bartholomeus Gasthuis.

Welke vormen van intra- en extramurale zorg gaan er ontstaan en hoe kunt u daarop inspelen met uw zorg/woonformules?

Keuzes betreffende het zorgaanbod hebben niet alleen te maken met extramuralisering van de zorg maar ook met andere factoren zoals de te verwachten extra vraag als gevolg van vergrijzing en de wens van ouderen om zelfstandig te blijven wonen. Deze ontwikkelingen in combinatie met de andere geldstromen maken dat zorgondernemers, woningcorporaties en gemeenten ontzettend alert moeten zijn om nu de juiste keuzes voor de nieuwe toekomst te gaan maken.

In dit seminar duiden we, samen met o.a. het Bartholomeus Gasthuis, Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur en BOB Advies de algemene veranderingen in relatie tot uw eigen specifieke situatie zodat u niet alleen een beter inzicht heeft in waar de diverse statements op gestoeld zijn maar zodat u zelf vooral beter in staat zal zijn een adequate route naar de toekomst uit te stippelen.

Bekijk hier het volledige programma

  • Datum: 11 juni 2014
  • Tijd: 13.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Bartholomeus Gasthuis, Utrecht
  • Doelgroep: gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen
  • Kosten: kosteloos voor bovenstaande doelgroep en deelnemers BouwregieNetwerk, anderen betalen € 295,-
  • Aanmelden: aanmelden@bouwregienetwerk.nl