Workshop: Hoe besteed ik de verduurzaming van mijn gebouw(en) uit? – 18 september Zwolle

| |

Overweegt u als gemeente, woningcorporatie, vastgoedontwikkelaar- of exploitant één of meerdere gebouwen te verduurzamen via een ESCo en weet u niet waar te beginnen? Meld…

Met een Energy Service Company (ESCo) kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder daarvoor zelf de investeringen te moeten doen: een ander investeert in uw verduurzaming en u betaalt terug via de gerealiseerde besparingen. Als na verloop van tijd hiermee de investeringen zijn terugverdiend, vloeit deze winst terug in de kas van de eigenaar/gebruiker.

Overweegt u als gemeente, woningcorporatie, vastgoedontwikkelaar- of exploitant één of meerdere gebouwen te verduurzamen via een ESCo en weet u niet waar precies te beginnen? ESCoNetwerk organiseert met een aantal praktijkexperts op 18 september 2014 bij Hogeschool Windesheim in Zwolle van 14.00-17.00 een workshop ‘Hoe besteed ik de verduurzaming van mijn gebouw uit? om u dit snel en helder inzichtelijk te maken.

In deze gratis workshop van ESCoNetwerk.nl krijgt u antwoord op alle strategische vragen die u gaat stellen als u overweegt om energiediensten uit te besteden. Zo stelt u in één middag vast waar uw kansen wel of niet liggen inclusief mogelijkheden tot externe financiering, optimalisatie van de case, do’s en don’ts. We doen dit samen met experts van Boot Advocaten, OPPS en Tenman.

Aanmelden
De workshop is exclusief voor gebouweigenaren-/gebruikers, (de)centrale overheden en andere (semi)publieke organisaties die overwegen hun energiediensten uit te besteden en zo een verduurzamingsslag te maken. U kunt zich gratis aanmelden door een email te sturen naar secretariaat@esconetwerk.nl

Klik hier voor meer informatie