Zorgvastgoed: Verder kijken dan stenen en vierkante meters

|

Als zorginstelling wilt u maar 1 ding: een optimale kwaliteit van zorg en leven voor uw patiënten mogelijk maken. Cliënten én personeel moeten zich thuis…

Als zorginstelling wilt u maar 1 ding: een optimale kwaliteit van zorg en leven voor uw patiënten mogelijk maken. Cliënten én personeel moeten zich thuis voelen en uw vastgoed hoort ten diensten daarvan te staan.

De realiteit is echter vaak dat de kwaliteit van zorghuisvesting ondermaats is en dat woonvormen niet goed aansluiten op de wensen van bewoners en cliënten. Daar komt bij dat de kenmerkende dynamiek van de zorgwereld maakt dat zorgconcepten en –processen regelmatig veranderen. Idealiter is zorgvastgoed dus flexibel en laat het zich makkelijk aanpassen aan de veranderende organisatie en wensen van gebruikers.

Met de BouwRegieNetwerk Meet-Up ‘Zorgvastgoed: verder kijken dan stenen en vierkante meters’ op donderdag 20 april 2017, gaan wij in op de vraag: hoe zet u uw vastgoed effectief in voor het zorgproces? Aan de hand van diverse verhalen, de nieuwste ontwikkelingen en veel voorbeelden pakken we dit thema vast. Er is veel ruimte voor interactie en discussie.

We gaan in op onder andere:

  • Trends in verzorging/verpleging met invloed op gebouwen
  • Hoe organiseert u gezonde, veilige en prettige leefomgevingen met gunstige invloeden op ouderen?
  • Hoe kunt u (kostenefficiënt) inzetten op duurzaamheid, flexibiliteit en beschikbaarheid?

Na afloop van deze bijeenkomst heeft u een beeld van de belangrijkste uitdagingen als het gaat om toekomstbestendig zorgvastgoed dat past bij de wensen en behoeften van bewoners en eisen voor goede zorgverlening. Inclusief routes hoe die uitdagingen te tackelen.

Datum: 20 april 2017
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Koninklijke Visio, Huizen
Programma: Klik hier
Doelgroep: zorginstellingen, gemeenten, woningcorporaties en deelnemers BouwRegieNetwerk
Kosten: gratis voor de doelgroep

Klik hier voor meer informatie, programma en aanmelding!

BouwRegieNetwerk.nl, 8 maart 2017